Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Drönare med gopro fäste! Se test och video recension

Publicerad 2018-08-06 13:38:00 i Allmänt,

Drönare brukar oftast antingen ha en inbyggd kamera eller ingen kamera alls men det finns även drönare med fäste så att man kan fästa på en GoPro kamera.
 
GoPro har tidigare tillverkat drönare med möjlighet att fästa en GoPro kamera men de har nu slutat tillverka dessa drönare.
 
Vi kan rekommendera Aton Traxxas för dig som vill ha en drönare med gopro fäste
 
Drönare med gopro fäste
 
Aton Traxxas
En riktigt snabb racing drönare med möjlighet att fästa på en GoPro kamera.
 
För dig som vill ha drönare som är byggd för racing. Mycket snabb och hållbar drönare som kan göra akrobatiska manövrar i luften bara med en knapptryckning. 
 
Aton Traxxas har tre olika flyglägen beroende på vilken hastighet man vill köra i vilket innebär att även nybörjaren kan flyga denna drönare i filmläget som är den långsammaste läget. Filmläget ger dig också möjlighet att flyga stabilt och långsamt när du gör videos med din GoPro kamera. Vill man köra på lite snabbare så finns sportläget och experläget som går riktigt snabbt! I dessa lägen går det att göra manövrar i luften bara genom att trycka på en knapp.
 
 
Flyuppvisning med Aton Traxxas
 
Drönare med GoPro fäste är bra om man redan har en GoPro kamera men utbudet är inte så stort på dessa drönare. De flesta drönare har inbyggd kamera
 
 
 
Bästa butikerna att köpa drönare:
 
clasohlson.com
 
 
Se även - Bästa drönaren 2019!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela