Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Drönare med kamera och GPS

Publicerad 2018-08-06 14:36:00 i Allmänt,

Köp drönare med kamera och GPS! Se bästa drönaren (med video recension)
 
Ibland kan det vara svårt att styra en drönare manuellt. Det gäller framför allt under dåliga väderförhållande eller när man ska följa ett objekt så som en bil eller någon som cyklar till exempel. Med GPS funktion och automatisk styrning så slipper man fokusera på att styra sin drone utan kan lägga allt fokus på att ta snygga bilder istället.
 
Det finns många häftiga funktioner med autostyrning. Alla drönare nedan  har så kallad "follow me" funktion vilket innebär att man kan låsa drönaren vid en sändare så att drönaren automatiskt följer efter.
 
En annan smart funktion är att drönaren automatiskt flyger hem till den position som man startar drönaren ifrån. Detta kan göras genom att trycka på en knapp eller så sker det automatiskt då drönaren flyger utom räckhåll. Drönaren flyger dessutom automatisk hem när batteriet börjar ta slut.
 
Billigast och mest populära drönare med kamera och GPS 
Hubsan X4 Star Pro
Prisvärd och bra drönare med alla de populära GPS funktionerna så som follow me och Automatisk hemflygning. Går att styra med mobiltelefonen. Flygtid på 10 min och en kamera som filmar med 720P video. Finns även i varianten Hubsan Air Pro  med samma funktioner fast längre batteritid på 20 min och en kamera som filmar i 1080P upplösning.
 
Prisklass: 1300 kr
 
 
Bästa drönaren med kamera och GPS
 
DJI Mavic Pro 2
DJI är en av de ledande tillverkarna av drönare och DJI Mavic Pro 2 håller väldigt hög kvalitet. DJI Mavic är utnämd till bäst i test bland de mindre drönarna och passar den som vill ha en liten och portabel drönare går att packa ner i en liten ryggsäck. Den går även att styra med mobilen. Flygtiden är 30 min och drönaren har en inbyggd hasselblads kamera som filmar i 4K upplösning.
 
Prisklass: 15.300 kr
 
DJI Mavic Zoom påminner en hel del om DJI Mavic Pro 2 med skillnaden att DJI Mavic Zoom har en kamera med zoom funktion istället för en hasselblads kamera och är något billigare.
 
Se recension av DJI Mavic Zoom
 
Finns även i den äldre varianten DJI Mavic Air.
 .
 
Bästa butikerna att köpa drönare:
 
clasohlson.com
 
 
Se även - Bästa drönaren 2019!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela