Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Aton Traxxas drönare med GoPro fäste - Test och recension! (Video)

Publicerad 2019-01-16 10:27:00 i Allmänt,

Aton Traxxas är en vassare version av LaTrax Alias Quad med längre batteritid och möjlighet att fästa en GoPro kamera.
Traxxas är ju en känd tillverkare av racerbilar och deras drönare är gjorda för riktigt snabb och rolig racing.
 
Aton Traxxas passar dig som vill ha en stryktålig drönare anpassad för racing och rolig flygning oavsett om du är nybörjare eller en erfaren flygare.
 
Tre olika Flyglägen
 
Filmläge
Anpassad för att filma med, detta är det långsammaste läget och passar bra för nybörjare som inte är vana att flyga med drönare. Enkelt att flyga och man behöver inte ha tidigare erfarenhet. Fäster man en GoPro på drönaren så kan man få riktigt snygga bilder och filmer. Är tystare att köra med. Du kan använda funktionen Automatisk start och hemflygning,
 
Sportläge
Nu går det lite fortare med skarpa ändringar i flygriktning. Aton Traxxas har kraftfull motor som gör det möjligt att ändra riktning bixtsnabbt. Nu kan du även göra rullningar och flips med drönaren endast genom att trycka på en knapp. Aton Traxxas kan behålla positionen på höjden automatiskt även om du släpper spaken.
 
Expertläget
Här skiljer sig Aton quadcoptern från sina konkurrenter vad gäller hastighet och kontroll på drönaren. Du kan enkelt göra rullningar och flips och andra akrobatiska manövrar i hög hastighet. Luft bromsar gör att du kan stanna och sväva bara genom att trycka på en knapp.
 
Se uppvisningen i expertläge
 
Gjord för att klara kollisioner
När man kör så snabbt så gäller det att drönaren är hållbar och det är något som Traxxas verkligen har tagit fasta på och denna drönare är verkligen inte ömtålig.
 
Omdöme
En riktigt bra och snabb drönare som klarar akrobatiska manövrar i hög hastighet. Batteritid på 18-20 min och möjlighet att fästa en GoPro kamera gör denna drönare till en rejäl uppgradering från billigare versioner som LaTrax Alias Quad.
 
Se pris
 
Se alla drönare
 
Aton Traxxas test och video recension
Test av Aton Traxxas drönare
Aton Traxxas testflygning i expertläge
Hur högt kan Aton Traxxas drönaren gå?
 
 
Bästa butikerna att köpa drönare:
 
clasohlson.com
 
 
Se även - Bästa drönaren 2019!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela