Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Tips på bra drönare med kamera för nybörjare (Runt 1000 kr)

Publicerad 2019-01-17 10:13:00 i Allmänt,

Man kan få en riktigt schysst drönare för runt 1000 kr som passar perfekt för nybörjare. Om man aldrig har flygit med drönare så kanske man inte vill lägga pengar på de absolut vassaste drönarna eftersom man inte vet hur mycket man kommer att flyga med den.
 
Det första man bör fråga sig innan man köper en drönare är vad man kommer att använda den till? Vill man bara ha en häftig flyupplevelse eller är man främst ute efter att filma och ta bilder?
 
Vill man ha en riktigt vass racing drönare för runt 1000 kr så är valet enkelt, låt mig presentera den ultimata racing drönaren:
 
LaTrax Alias Quad
Bästa racing drönaren LaTrax Alias Quad
Denna drönare saknar kamera och istället lägger man krutet på en kraftfull motor, hållbar design (så att den klara eventuella kollisioner) häftiga, akrobatiska manövrar och längre batteritid. Denna drönare är SNABB!
 
Men var inte orolig, det finns 3 olika lägen Easy, Snabb och Expert så om man är nybörjare kan man köra på Easy till en början tills man har fått grepp om kontrollen.
 
Man kan göra flips och rullningar i luften bara genom att trycka på en knapp. Se videon nedan för en flyguppvisning med LaTrax Alias Quad:
 
Se hela recensionen av LaTrax Alias Quad
 
Vill man ha en lite mer allround drönare med både häftig flygning och relativt bra kamera så finns det några olika att välja mellan. Vi har testat följande drönare:
 
UDI 6 Axis Gyro
UDI 6 Axis Gyro
 
Denna drönare har en häftig design och påminner lite om ett UFO. Den har en 6-axligt gyrosystem som stabiliserar drönaren i luften vilket gör den lättstyrd för nybörjare.
 
Se hela recensionen av UDI 6 Axis Gyro
 
Hubsan H507A X4 Star Pro
Denna drönare är liten och behändig och går att styra med mobiltelefonen (iphone och Android). 
Hubsan H507A X4 Star Pro har även GPS navigering vilket innebär att den har funktioner som "Automatisk Return Home" och "Follow me".
 
 
Hubsan X4 Desire
Hubsan H502E X4 Desire är något billigare än Hubsan X4 Star Pro men har ändå kamera och GPS navigering med funktionen "Automatisk Return Home". Den har även en batteritid på 12 min vilket är bra för drönare i den här prisklassen. Enkel att flyga och passar utmärkt till nybörjaren.
 
 
Det här är några drönare med bra kamera i den lägsta prisklassen runt 1000 kr.
 
Drönarna i den här prisklassen har en kamera som filmar i 720P och har en batteritid på ca 10 min.
 
Vill man filma i 1080P och ha längre batteritid så får man lägga några tusenlappar extra. Exempel på drönare i mellanklassen är Hubsan H501A Air Pro och Hubsan H501S X4 FPV
 
 
 
 
 
 
Bästa butikerna att köpa drönare:
 
clasohlson.com
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela