Drönarguiden

Köpa drönare med kamera - Bäst i test!

Drönare som du kan styra med mobilen - Flyg med din mobiltelefon!

Publicerad 2019-01-24 19:10:00 i Allmänt,

Här hittar du en lista på bra drönare som du kan styra med mobilen. Du hittar drönare i olika prisklasser från de mest avancerade och dyraste till de lite billigare varianterna som passar nybörjare.
 
Dessa drönare går att styra med din mobiltelefon (iphone och Android). Du kan filma och se från drönarens perspektiv vilket kallas FPV (First Person View) och visas på mobilens display. Du kommer att behöva ladda ner en app till mobilen för att detta ska fungera.
 
Bästa drönaren som går att styra med mobilen
Här är listan på de bästa drönaren som går att styra med din mobiltelefon.
 
DJI mavic 2 pro
Detta är den bästa och senaste drönaren från DJI och självklart går den att styra med mobiltelefonen. Den har alla funktioner man kan önska sig och en hasselbladskamera som ger en bildkvalitet utan motstycke. Med en räckvidd på 8 km och flygtid på 30 min toppar denna drönare listan över drönare som går att styra med mobilen, men den är dyr och inget för nybörjaren.
 
Pris: Ca 14.590 kr
 
Här kan du köpa DJI Mavic 2 Pro (jämför pris)
kjell.com
netonnet.se
clasohlson.com
webhallen.com
 
 
 
 
DJI mavic 2 Zoom
 
 
Mavic 2 Zoom är mavic 2 pros tvilling och det enda som skiljer dessa drönare är kameran. Med Mavic 2 Zoom får man en kamera som har en optisk zoom funktion vilket gör det möjligt att zooma in på ett föremål från distans.
 
Pris: Ca 11.990 kr
 
Här kan du köpa DJI Mavic 2 Zoom (jämför pris)
kjell.com
netonnet.se
clasohlson.com
webhallen.com
 
 
 
DJI Mavic Air
Man kan säga att DJI Mavic Air är en liten drönare med armar som man kan fälla ihop vilket gör att den är väldigt portabel och lätt att ta med sig överallt. Förutom att man kan styra drönaren med mobilen så går det även att styra DJI Mavic Air endast med hjälp av handrörelser vilket är en ganska cool funktion. I övrigt är detta en drönare i toppklass som filmar med 4K upplösning.
 
Pris: Ca 9.479 kr
 
Här kan du köpa DJI Mavic Air Fly More Combo (jämför pris)
kjell.com
netonnet.se
clasohlson.com
webhallen.com
 
 
 
DJI spark
Liten mini drönare som filmar i full HD 1080. Kan styras med mobilen och handrörelser. Topphastigheten är 50 km/h.
 
 
Pris: Ca 9.479 kr
 
Här kan du köpa DJI spark (jämför pris)
 
 
 
 
Hubsan H501S X4
En drönare med bra batteritid (20 min) som kan filma med full HD 1080P. Drönaren har GPS system och många häftiga funktioner. Inte den dyraste drönaren på listan men har alla funktioner man kan önska sig även om man är en erfaren flygare.
 
 
 
 
Hubsan H507A X4 Star Pro
Billigaste drönaren på listan över drönare som går att styra med mobilen. Du får en prisvärd liten drönare som filmar med 720P upplösning. Hubsan H507A har även GPS funktion och en batteritid på 10 min vilket är standard för drönare i den här prisklassen (runt 1.000 kr).
 
 
 
 
Så här går det till när man styr drönaren med mobilen
 
Att styra drönaren med mobilen är riktigt coolt och man slipper släpa med sig en remote control vilket underlättar om man vill få med sig drönaren utan att ha en tung ryggsäck att konka på. Köper man en lätt och portabel mini drönare som går att styra med mobiltelefonen så kan man ta med den nästan överallt.
 
Något som nästan är ännu häftigare är att vissa av dessa drönare ovan går att styra med handrörelser så du behöver varken kontroller eller mobiltelefon.
 
Se hur det går till att styra drönaren med handrörelser
 
Det är häftigt att flyga drönaren med mobilen eller handrörelser men man får tänka på att man inte har samma kontroll eller funktioner som när man använder en kontroll. Räckvidden är också betydligt kortare.
 
 
 
 
Bästa butikerna att köpa drönare:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela